A Mars - [Ércfeldolgozó- és Kitermelő Üzemsor]

Go down

A Mars - [Ércfeldolgozó- és Kitermelő Üzemsor]

Témanyitás by Extralarge on Hétf. Jan. 04, 2016 8:15 pm


Bár az élet megjelenéséhez szükséges alapvető feltételeket ezidáig nem sikerült megteremteni, az emberi leleményesség megtalálta a módját annak, hogyan hasznosítsa a Naprendszer egyik legismertebb planétájában rejlő lehetőségeket. Hosszas, évszázados vizsgálatok kimutatták, hogy a Mars rendkívül gazdag különleges nemesfémekben, a Földön nem ismert ásványkincsekben és olyan ércekben, amelyek megteremtik az űrutazáshoz szükséges anyagi feltételeket.

A Marsot ugyanakkor nem a Szoláris Unió, hanem a Kína és India vezette Nemzetközi Egység Uniója kolonizálta elsőként, ezzel jogot formálva az emberiség politikai, társadalmi, gazdasági és kulturális életében játszott meghatározó szerepre. A kommunista tömb létrehozta az Ércfeldolgozó- és Kitermelő Üzemsor nevű galaktikus vállalatot, amely azóta nem csupán a Marson, de a galaxis számos emberlakta vidékén kiterjesztette üzleti érdekeltségeit.

Játéktechnikai információk:

A helyi biztonsági erők csak azokat a személyeket, illetve személyek családjait, hozzátartozóit engedik be a munkástelepekre, akik személyes okmányokkal bizonyítani tudják, hogy ők maguk vagy közeli hozzátartozójuk az üzemek egyikében dolgozik. A cég nagyjából háromszázezer főt foglalkoztat itt, de a gyár túlnyomó része robotizált.
avatar
Extralarge
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Posts : 67
Join date : 2016. Jan. 02.

Karakterlap
Kaszt: Mindenható (5. szint)
Szint:
133/160  (133/160)
TP: 11

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.