[Küldetés] Az ismeretlen múlt

Go down

[Küldetés] Az ismeretlen múlt

Témanyitás by Extralarge on Szer. Jan. 06, 2016 12:57 pm

Kalandmester: Extralarge
Résztvevők: Minn Lostit, Xera, Vazari Emn

Körönként haladunk előre, egy körben mindenki - beleértve a km-et is - egyszer posztol. Ha valaki éppen kimarad, hátrányba kerül és a játékban kell utolérnie a többieket. Közös megegyezés alapján a karaktereitek csapatként fognak működni, ezért szükség esetén - ha mindhárom Játékos kéri - a képességpontjaitok száma összeadódik.

Jó szórakozást kívánok, remélem fogjátok élvezni a kalandot! Smile
Prológus

Valahol a Karib-tenger térségében

A rozoga halászhajó, ami talán száz évnél is öregebb lehetett, oldalára dőlve bukdácsolt a pajkos tengeren. A legénysége reménytelennek tűnő küzdelmet vívott a ragyogó napsütéses, de kimondottan szeles időben azért, hogy ne boruljanak fel az óriási hullámcsapások ostromában. Valamennyi hullám átcsapott a fedélzeten és gyengén rögzített ládákat, kosarakat sodort magával: egy alkalommal egy fiatal fiút is a korlátnak vetett, de a srác még idejében megkapaszkodott egy hurokban.

Ő volt az első, aki észrevette a horizont távoli semmiségéből közeledő légi járművet: ormótlanul nagy méreteivel betöltötte az égszínkék égbolt jókora szeletét. Hamuszürke burkolatán narancssárga szimbólum virított, amelynek láttán a fiatal fiú még ijedtebb és ingerlékenyebb lett.
avatar
Extralarge
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Posts : 67
Join date : 2016. Jan. 02.

Karakterlap
Kaszt: Mindenható (5. szint)
Szint:
133/160  (133/160)
TP: 11

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.